2011. július 16., szombat

hajhosszabítás


hajhosszabbításAz Ultratress hajhosszabbítás más, mint a többi Másképp, eltérően a többi hajhosszabbító módszertől, a hajtincsek az Ultratress hajhosszabbítással nem ragadnak, a hajcsíkok mindig egyesével kapcsolódnak, így egy tökéletes optikai megjelenés érhető el, ezenkívül kevés pótolt hajjal dúsabb hatás érhető el. Az Ultratress hajosszabbításnál átlátszó ragasztó csík annyira keskeny, amennyire csak lehetséges, mellyel szabadságot ad viselője számára.



hajhosszabbításA hajhosszabbítási technika
A hajhosszabbítás addig szép, amíg a hajban marad. Minden hajhosszabbítást előbb vagy utóbb el kell távolítani a saját hajból. Sajnos a hagyományos hajhosszabbításoknál az eltávolítás saját hajveszteség nélkül nem lehetséges, a pótolt résznél nem kívánt ritkításhoz vezethet. Az Ultratress egy kíméletes módszer melynél a vendég saját haja nem károsodik és a hajhosszabbítás 30-40 percet vesz igénybe.


hajhosszabbításVendége vékony szálú hajjal rendelkezik?
A legtöbb hajhosszabbítással foglalkozó szalon lebeszéli vékonyszálú vagy selymes hajjal rendelkező vendégeit a hajhosszabbításról, de legtöbbször pont ezek a vendégek szeretnék hajuk térfogatát vagy hosszát megnövelni. Az Ultratressel ott segít ahol igazán szükség van rá és gondolkodás nélkül sűrűsíthet, hajhosszabbíthat.



hajhosszabbításLegyőzhetetlenül gyors
Az Ultratress hajhosszabbítás nemcsak egy kíméletes és természetes hajhosszabbítási módszer, ahelyett hogy egész napját egy egyszerű hajhosszabbításra szánta volna, az Ultratress hajhosszabbítással 45 perc alatt egy komplett hajhosszabbítást valósíthat meg és mégis kreatívan és egyénileg dolgozva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése